Menu

Mondzorg de Paladijn

Binnen Mondzorg de Paladijn vindt u Tandartspraktijk K.A. Cornelissen en Mondhygiënepraktijk Petra Munneke. Wij zijn twee praktijken onder één dak en samen verzorgen wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin. Dankzij onze persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, geven we u graag een onbezorgde en stralende lach, want uw stralende lach begint bij ons!

‘‘Uw stralende lach begint bij ons!’’

 

Zwangerschapsverlof & vervanging

verlof

Drs. A. Schokking is met zwangerschapsverlof en
Drs. L. Spikmans gaat 10-01-2022 met verlof.

Zij worden deze periode vervangen door;
Drs. E. Schuurs
BIG:09023833102
Drs. A. ter Horst
BIG:99921321302

Corona beleid.

Triage schema.triage

Simone gaat ons verlaten!!

Na 14 jaar trouwe dienst bij Tandartspraktijk Cornelissen, gaat Simone ons verlaten.
Zij gaat haar oude team bij het Radboud op de sterilisatie afdeling weer versterken.
Wij zullen Simone ontzettend missen, maar wellicht vele patiënten ook!
Simone is voor veel van onze patiënten een vertrouwd gezicht.
Via deze weg willen wij jullie laten weten, dat zij na vrijdag 25-07 niet meer werkzaam zal zijn. 

 Simone                    doei

CORONA BELEID

Bezoek aan de praktijk:

U bent van harte welkom in de praktijk. Maar met alle regels kunnen wij maar beperkt mensen binnen laten. Bedenk dus goed of het noodzakelijk is om binnen te komen, indien u geen afspraak heeft.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. 
In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wat is nu voor u en ons belangrijk?

- Annuleer uw afspraak en kom vooral niet als u koorts heeft, hoest en verkoudheidsklachten heeft.
(ook bij hooikoorts klachten)
- Heeft u een pijnklacht: bel ons eerst op! Bent u een risico voor de praktijk, dan zullen wij u verwijzen            naar het speciale mondzorg spoed plein corona.
- Indien mogelijk stelt u uw behandeling uit als u in aanraking komt met COVID-19 patiënten.
- Gelieve geen deurklinken aan te raken, op de buitendeur na.
- Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Inden u begeleiding nodig heeft graag maar 1 begeleider.     Dit geldt ook voor kinderen: 1 ouder+ 1 kind, in de behandelkamer. Wij moeten de 1,5 meter regel in            acht houden.
- Wij kunnen u vragen een nieuwe medische vragenlijst in te vullen.
- Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

 BLIJF GEZOND!!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

24-05-2018 Persoonsgegevens versturen met Zorgmail.

Binnen de Mondzorg is het uitwisselen van patiëntgevoelige gegevens een dagelijkse activiteit. Denk hierbij aan uitwisselingen van röntgenfoto’s, behandelverslagen en gehele patiëntendossiers. Daarnaast vind er veel intercollegiaal overleg plaats met betrekking tot de beste behandeling van de patiënt. Binnen de keten van de Mondzorg treft men o.a. de tandarts, mondhygiëniste, kaakchirurg, orthodontist, parodontoloog, tandprotheticus, tandtechnicus etc.
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

De AVG zorgt onder meer voor:
• Versterking en uitbreiding van privacy rechten;
• Meer verantwoordelijkheden voor organisaties;

De medische correspondentie vindt momenteel nog vaak plaats per post, fax, e-mail of per telefoon. De veiligheid bij deze methodes is niet voldoende gewaarborgd. Met ZorgMail kunnen we veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch uitwisselen. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden
Versleuteld mailen zorgt ervoor dat jouw e-mail niet door anderen gelezen kan worden. Met speciale sleutels worden de mailtjes onleesbaar gemaakt voor derden.
Als je een mailtje stuurt, weet je nooit zeker of er iemand meeleest.
Je weet ook nooit zeker of je mailtje niet onderweg wordt aangepast.
Je weet niet zeker of een mailtje dat je ontvangt, ook echt van de afzender komt die boven het mailtje staat.

De drie problemen die hierboven genoemd lossen we op door met Zorgmail te werken. De inhoud wordt daardoor onleesbaar voor iedereen, behalve voor jou en de verzender. Ook zorgt de software ervoor dat je kunt verifiëren dat de afzender klopt en dat de inhoud onderweg niet door anderen is aangepast.

In de folder op onze site is een uitleg beschikbaar voor het lezen en veilig beantwoorden van de door ons verzonden email.